2023H1 Su'esu'ega maketi o Electrodes Graphite

1. Aotelega maketi

Ole manaoga ole maketi ole 2023H1 graphite electrode o loʻo faʻaalia ai se tulaga vaivai o le tuʻuina atu ma le manaʻoga, ma o le tau ole graphite electrode e leai se filifiliga ae o le faʻaitiitia.

O le maketi graphite electrode sa i ai se "tautotogo" puupuu i le kuata muamua.Ia Fepuari, a'o fa'aauau pea ona si'itia le tau o le suau'u suau'u mea mata, o le nofoaga autu o le tau o le graphite electrode na siitia i luga, ae o taimi lelei e le'i umi.I le fa'ai'uga o Mati, e le'i fa'aauau pea le si'itia o tau o mea mata'ina ae na pa'u'u, fa'asili i lalo ole mana'oga na leaga le fa'atinoga, fa'amama le tau o le eletise.
Ina ua uma ona ulufale atu i le kuata lona lua, faatasi ai ma le faateleina atili o le leiloa ma le gaosiga faatapulaaina i vili uʻamea puʻupuʻu, o le aotelega o le faatauina atu o le alamanuia electrode graphite e le sologa lelei, amata tauvaga poloaiga i totonu, ma maua punaoa i tau maualalo, ma nisi laiti. ma o lo'o feagai le aufaipisinisi graphite electrode feololo ma fa'aletonu matuia ma feagai ma le liua, fa'amalologa po'o le fa'ate'aina. 
2. Tuuina atu ma manaʻoga suʻesuʻega
(1) Itu sapalai

E tusa ai ma fuainumera Xinhuo, o le faʻaogaina o le H1 China's graphite electrode alamanuia tumau maualalo i le 2023, ma o le aofaʻi o gaosiga o graphite electrodes i Saina i le afa muamua o le tausaga e 384200 tone, i lalo 25.99 pasene mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

Faatasi ai ma i latou, o le gaosiga o le gaosiga o ulu eletise graphite e tele lava ina faʻaititia e tusa ma le 10% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, o le gaosiga o le lua ma le tolu o le au gaosi oloa na faʻaitiitia i le 15% ma le 35%, ma e oʻo lava i le gaosiga o nisi mea laiti ma feololo. -sized graphite electrode gaosi oloa faaitiitia e pei o le 70-90%.
O le gaosiga o graphite electrodes i Saina na muamua faateleina ona faʻaitiitia lea i le afa muamua o le 2023. Talu mai le kuata lona lua, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le tapunia ma le toe faʻaleleia i uʻamea uʻamea, o le gaosiga o graphite electrodes e le lelei, e masani ona pulea le gaosiga ma faʻaitiitia le gaosiga poʻo faapaleni tupe mama e ala i le gaosiga o isi oloa graphite.O le tuʻuina atu o graphite electrodes faʻaititia tele.
640
I le 2023, o le gaosiga o le H1 China's graphite electrode alamanuia na oʻo i le 68.23%, faʻamauina le maualuga o le faʻatonuga.E ui lava o le gaosiga o le gaosiga o le graphite electrode a Saina ua faʻaitiitia tele, o loʻo faʻateleina pea le faʻaogaina o pisinisi.

 (2) Itu mana'omia

I le afa muamua o le 2023, o le manaʻoga atoa o maketi eletise eletise e vaivai.

I tulaga o le faʻaogaina o le uamea, o le le lelei o le faʻatinoina o le maketi uʻamea ma le faʻaputuina o faʻamaumauga o meafaitino ua maeʻa ua mafua ai le faʻaitiitia o le naunau o uʻamea e amata galuega.I le kuata lona lua, o le ogaumu eletise uʻamea uʻamea i le itu i saute-totototonu, sautesisifo ma North Saina e le mafai ona gafatia le mamafa o tau i lalo ma filifili e taofi le gaosiga ma faʻatapulaʻaina le gaosiga, e mafua ai le faʻaitiitia o le manaʻoga mo le graphite electrodes toe, manaʻoga. fa'aauau le umi ole faiga ole mana'oga ma'a'a ole fa'ato'a fa'atosina, fa'atapula'aina le fa'atauina o maketi, ma le le lelei o le fa'atauga mo eletise kalafi.
Le u'amea, u'amea silikoni, samasama phosphorus maketi faatinoga i le afa muamua o le vaivai, o nisi faleoloa silicon laiti ma feololo ma le pa'u tele o tupe mama, o le saoasaoa o le gaosiga ua faagesegese foi i lalo, o le manaoga atoa mo eletise masani graphite eletise. e lautele.
640
3. Iloiloga tau
O le tau maketi o le graphite electrode na faʻaitiitia manino i le afa muamua o le 2023, ma o pa'ū uma na mafua mai i le paʻu o manaʻoga maketi.

Mai le vaaiga o le kuata muamua, ina ua maeʻa le Spring Festival aso malolo ia Ianuari, o nisi o gaosiga eletise eletise na taofia galuega mo se aso malolo, ma o le faamoemoe e amata galuega e le maualuga.Ia Fepuari, a'o fa'aauau pea ona si'itia le tau o le suau'u suau'u mea mata, ua sili atu le naunau o le au gaosi eletise graphite e si'i le tau, ae ina ua fa'aitiitia le tau o meafaitino, o le fa'atinoina o le mana'oga i lalo e le lelei, ma le tau o le graphite electrode. tatala.
Ina ua maeʻa ona ulufale atu i le kuata lona lua, o tau o mea mataʻutia e maualalo-sulfur petroleum coke, coal tar pitch and nila coke na amata ona paʻu uma, o le gau o le eletise o le ogaumu uʻamea uʻamea faʻapipiʻi i lalo ua faʻatupulaʻia, o le manaʻoga mo graphite electrodes ua toe itiiti ifo i lalo. le faʻamaloloina o le gaosiga ma le faʻaitiitia o le gaosiga, ma le gaosiga o le eletise graphite na faʻamalosia e faoa le maketi i tau maualalo, ma faʻaitiitia ai le tau o graphite electrodes.
             2023H1 Saina Graphite electrode Tau tulaga (Yuan / tone) 640

4. Fa'aulufale mai ma fa'atau atu i fafo su'esu'ega

Mai ia Ianuari ia Iuni 2023, na auina atu e Saina le aofaʻi o 150800 tone o graphite electrodes, o se faʻaopoopoga o le 6.03% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2022. Korea i Saute, Rusia ma Meleisia o loʻo faʻatulagaina i totonu o atunuu pito i luga e tolu i Saina graphite electrode exports i le muamua. afa o le tausaga.I lalo o le faatosinaga a le taua a Rusia-Ukrainian ma le EU anti-dumping, o le vaega o le 2023H1 Saina graphite electrode auina atu i fafo na siitia i Rusia, ae na faaitiitia i atunuu EU.

640

 

5. Va'aiga i le lumana'i

Talu ai nei, o le fonotaga a le Politburo na faʻatulagaina le leo mo galuega tau tamaoaiga i le afa lona lua o le tausaga ma taumafai e agai i luma ma le mausali.Ole faiga fa'avae ole a fa'aauau pea ona fa'aogaina le vaega ole taumafaina ma tupe fa'afaigaluega, ma atonu o le a fa'aauau pea le fa'aleleia atili o faiga fa'avae o fanua.I lalo o lenei fa'aosofiaga, o fa'amoemoega a le maketi mo le tulaga o le tamaoaiga i totonu o le atunu'u i le afa lona lua o le tausaga, ua fa'asolosolo lelei fo'i.Ole mana'oga ile fale uamea o le a toe fa'aleleia i se tulaga patino, ae o le a umi se taimi e fa'atupuina ai le mana'oga fa'ato'aga ma tu'uina atu i le maketi graphite electrode.Ae ui i lea, ona o le siʻitia i luga o mea mataʻutia ia Aukuso, E faʻamoemoeina o le tau o le graphite electrode o le a faʻafeiloaʻi i se tulaga faʻafefe, ma e faʻamoemoeina o le tau o le graphite electrode o le a faʻatupulaʻia i le afa lona lua o le tausaga.

 

 


Taimi meli: Au-02-2023